ASSALAMUALAIKUM..


Luahan cerita suka duka dalam kehidupan seharian, cerita-cerita disini bukannya untuk berbangga diri, cerita untuk mengisi masa lapang..

Laman nie just 4 fun, untuk berkongsi idea & mencari kawan-kawan yang sama minat...

Terima kasih Sya ucapkan kiranya teman-teman sudi luangkan masa dan singgah di blog Sya yang tak seberapa ini..



'WELCOME & THANK'S A LOT'....

~Luv... Eysha~

CUBA KLIK MESTI BESH!! RUGI WOOO TAK KLIK..

~ KAWAN-KAWAN SAYA~

Monday, 28 June 2010



Salam..
Tag dari kak ayu little cottage ngan kak annor cottage..
lambat nak update, dah basi kot?
Banyakk sangat keje yg menunggu.. nak kena settlekan keje sblm cuti bersalin...
tu yg bz sikit tu.. pastu ari tu xsihat pulak.. :)p
sori la ye kakak2....
skrg jugak sya buat :)

1. Apa yang bermain difikiran anda sekarang?

~ Nak settlekan keje sblm cuti bersalinnnn.. hurmmmmm
~ pikir camne time bersalin nnti.. huhuhu

2. Apakah nama samaran anda?

~ Biasa2 jew.. Aishah a.k.a eysha

3. Berikan 3 orang yang u olls sayang..

~ Mak & Abah
~ My Luvly Hubby
~ My anak2

4. Panggilan untuk sidia

~ Abang ler.. :)

5. Hadiah yang u olls impikan dari seseorang yang istimewa..

~ Keikhlasan seorang suami ler..

6. Blog mana yang u olls suka visit?

~ Semua blog yg ade english style ngan blog yg sntiasa update..
xmcm blog saya nie dah lama xupdate... :(

7. Tagkan kepada 15 blogger u olls..

~ alaaaa..dah lama dah nie.. nak ke kakak2 ku bertag lg???

http://noreen-mydream.blogspot.com/
http://smockingwithnannie.blogspot.com/
http://pinkcraftheaven.blogspot.com/
http://sohomecrafts.blogspot.com/
http://singgahsaja.blogspot.com/
http://azleenenglishdeco.blogspot.com/
http://mawarmerahnorlizahassan.blogspot.com/
dan sape2 nak amik tag nie sila la ekkkk :)

Friday, 11 June 2010

:: Thank's Kak Ayu ::



Salam...
Baru smpt tgk blog sndiri ari nie... kekonon bz la bunyinyer.. :)p
Sya tgk ShoutMix, ade msg dari kak ayu kite..
'eysha, meh amik award'... hihihi
Sya dengan bangganye amik award kak ayu nie..
~SWEET TEDDY BEAR~
Anyway thanks ye kak ayu! ingat gak kat sya nie.. :)
mana tau ade rezeki kite leh jumpe...

Monday, 7 June 2010

Sunday, 6 June 2010

:: agak2 ade yg berkenan x?? My Lovely English Style ::

Salam...
Ahad yg indah :)
Sya nak tunjuk kat kekawan.. brg2 nie, mana tau kot2 ade yg brkenan..
xbanyak mane pun.. nie tinggal sikit sbb dah byk dpinang orang :)
kalo nak, cepat2 la email kat sya.. ~ eysha_zal@yahoo.com ~

LUV Heart Shape.. :: RM 25.90:: ADA LAGI~~


TPT LETAK SUDU ::RM 25.90:: ABIH DAH




GELAS nie 3set :: RM 10.00:: ABIH DAH


GELAS nie biasa la 3pcs :: RM 10.00:: ADA LAGI~~

Friday, 4 June 2010

:: Assalamualaikum.... ::




Alhamdulillah...
signage dari ira dah smpai.. seronok x trkira, mmg btl lah bile dpt kat tgn, tgk live mmg mabeles.. cun. Tp gambar sya amik nie kureng sikit la.. hihihi
terima kasih banyak2 ira!!