ASSALAMUALAIKUM..


Luahan cerita suka duka dalam kehidupan seharian, cerita-cerita disini bukannya untuk berbangga diri, cerita untuk mengisi masa lapang..

Laman nie just 4 fun, untuk berkongsi idea & mencari kawan-kawan yang sama minat...

Terima kasih Sya ucapkan kiranya teman-teman sudi luangkan masa dan singgah di blog Sya yang tak seberapa ini..



'WELCOME & THANK'S A LOT'....

~Luv... Eysha~

CUBA KLIK MESTI BESH!! RUGI WOOO TAK KLIK..

~ KAWAN-KAWAN SAYA~

Friday, 11 February 2011

:: DAN PEMENANG NYA ADALAH..... ::

Terima Kasih pada yang sudi menJOINkan diri Giveaway yang Sya anjurkan
meh..meh
Tuan Rumah dah wat cabutan... :)
Nie la antara nama2 yang telah menJOINkan diri:)

:
:
:

yg nie tukang cabut 1st prize
:
:
:
(Suka sungguh dak nie)


Sya suh amik 5 Nama...




5 Nama lg Sya suh My Incik yg cabutkan...
so.....

Nie la senarai Top 10 nye.....

"

"


Dan setelah di selected.. Tinggal la 5 nama..

Dan pemenangnya adalah

:

:

4 the 1st Prize!

2nd .....

dan Sya dengan suka hatinye, Sya nak bg saguhati ..

so, dengan ikhlasnye penama dibawah ini telah diwar2kan sebagai pemenang ke 3!

TAHNIAH! kepada pemenang... Sila lapor diri di eysha_zal@yahoo.com

sya nak alamat ngan no fon ye!

pada member2 lain, terima kasih join... kalo ade rezeki sya wat GA lagi!

ASSALAMUALAIKUM......

15 comments:

  1. tahniah semua....sedey2 xterpilih top5:)

    ReplyDelete
  2. tahniah kpd pemenang...

    saya pn sdih xtrpilih... sob sob sob...

    ReplyDelete
  3. tq sbb sudi bagi hadiah utk pemenang ketiga :)
    me dgn sepantas kilat dh send email :)

    congrats to all winners too :)

    ReplyDelete
  4. yahniah semua pemenang=)..Ms x der luck la uwaaa!!

    ReplyDelete
  5. alalahai betul ke ni sya...mcm tak percaya mata ni.... eeeii nervous plk....rezeki hari jumaat ni kot...alhamdulillah

    pd yg ucap tahniah, tqvm...lain kali kita cuba lagikan...

    ReplyDelete
  6. Sop! Sop! Sop! Huhu.. nak gak tisu. Suka tau buat decoupage. Hee.. tak malu.
    Dah bukan rezeki kak zefa.. tahniah eysha, berjaya anjurkan GA.

    ReplyDelete
  7. tahniah buat pemenang~dpt jd top 10 pun ok la~hekhek

    ReplyDelete
  8. saya dah email details semalam...thanks coz pilih my blog

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua yang menang. Bestnyer..korang memang bertuah.

    ReplyDelete