ASSALAMUALAIKUM..


Luahan cerita suka duka dalam kehidupan seharian, cerita-cerita disini bukannya untuk berbangga diri, cerita untuk mengisi masa lapang..

Laman nie just 4 fun, untuk berkongsi idea & mencari kawan-kawan yang sama minat...

Terima kasih Sya ucapkan kiranya teman-teman sudi luangkan masa dan singgah di blog Sya yang tak seberapa ini..



'WELCOME & THANK'S A LOT'....

~Luv... Eysha~

CUBA KLIK MESTI BESH!! RUGI WOOO TAK KLIK..

~ KAWAN-KAWAN SAYA~

Tuesday, 23 October 2012

:: Cake in Town.. Rainbow Cake in a Jar ::

Assalamualaikum...
hai..

dah makan ke? mood ari nie manyak happy..
mane xhappy mau raya maaa...
aura cuti dah datang, dok opis pun mengelamun aje..
ehem..
konon je laa...

skrg nie kan fever cake in jar, Alhamdulillah rezeki sya ade..
bak kate org lakan...
Rezeki bumi Allah luas, terpulang kite yang nak menggali mancari nya.. Rezeki datang pun bkn nye bergolek..

ade kekawan kat sini tanye sya, ckp die tgk sya buat mcm2..
die jd sronok tgk(dia kate haaa... bkn sya angkat bakul senirik)
sya mmg suka ape yg sya buat.. sya mmg suka decoupage tu part yg sya plg suka..
tu mende yg sya jatuh cinta dulu..
bab2 mendeco..
tu blm hobi lain kan???
memandangkan anak kecik sya yg sungguh ensem nie tengah mmbesar, mmg tak la kalo bab2 nak hias rumah..
boboy boi mmg suka tgk umah tunggang langgang.. naik main gusti ngan kakak senang..

memasak... xpecially bab2 kek nie.. memang sya suka sangat.. nie pon baru jatuh cinta...
sya suka mendeco, suka tgk ape yg sya buat jd cun..
kek mmg mencabar.. sabar mmg kena sesangat..
byk mende kena xplore...

Dulukan sya mcm org2 lain gak.. malu.. tp kalo kita x cari kita dpt cm tu je kan??
rezeki nie pun utk kongsi ngan family..
pd kekawan yg nak @ baru mula nak meniaga.. truskan aje..
lantak pi la ape org nak ckp.. org blh ckp biar smpai mereka2 itu diam dgn seniriknye...
sya pun xtau cmne blh trjebak... firstly sbb berdecoupage kot? last2 merebak ke lain pulak..
bertahan ke tak itu ilmu Allah.. nak2 kite ade anak kecik kan.. mmg bkn full time la buat..

ok lah ckp le tazkirah sya hari nie..
sya nie bkn le pandai bab2 menulih, kang mengarut tang lain pulek..

jom layan my Rainbow Cake in a Jar...
order dr kwn sya yg jauh nun di sarawak...
harap she suka :-)

ok kekawan...
babai..

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 comments: